ŞETÖ yargısız infaz terör ekibi..

https://www.linkedin.com/posts/bülent-kılınçkesmez-845226151_selam-bir-kaç-aydır-evimde-elektronik-cihazlarla-activity-6885873941227827200-BMWB/

Selam.
bir kaç aydır evimde elektronik cihazlarla gerçekleştirilen saldırı altındayım. Emin değilim fakat yüksek frekanslı radyfrekans olduğunu düşünüyorım. evimde ve hemen her gün gittiğim annemin evinde beynimde tiz bir ses hissediyorum. hafızamda zayıfladı. resimde bu sıkıntıdan dolayı mit e yazdığım başvuru formu var. talebimin alındığına dair başka bir foto daha var.
buna rağmen şikayetlerim artarak devam ediyor. başıma bir şey gelirse bilinmesini istedim.
bu konularda bilgili olan kişilerden tavsiye bekliyorum. maddi olanaksızlığımdan dolayı evi değiştirmem mümkün değil.
üzülerek belitmeliyimki. istihbarat teşkilatımızda galiba işin içinde veya en azından bilgisi var ve göz yumuyor.

Devamı da var. yaklaşık 1 yıl önce batıkent dairemizdeki yan komşumuz evini sattı. yaklaşık 6 ay önce komşumuzun (kapısının) evinin önünde büyükçe boş aselsan marka cihaz mukavva kutuları gördüm. Yani ne tür olduğunu bilmediğim aselsan cihazlarının boş kutuları. demekki eve bir takım askeri cihazlar monte edildi. gözbebeğimiz aselsan.
Kısacası düşmanı uzakta arama.

Anladığım kadarıyla yüksek frekans rf üreten cihazları beynin gama dalgaları ile module ederek insan beynini etkiliyorlar. bunun için özel cihazlar kullanıyorlar. cihazların rf i yönlendirme gücünü değiştirme özelliği de var.

Ayrıca akıllı cep telefonlarına sızıp aynı amaçla kullanıyorlar. android ve google bu işin içinde.

sizin ,komşunuzun cep telefonunu yada cumaya gittiğinizde cemaatin cep telefonularını kullanıyorlar.

Aracımın motosiklet aküsünü değiştirmişler içine yine aynı amaçla rf verici koymuşlar. Akümü aluminyum folyo ve ziftli kağıtla bir kaç kat sardım.

https://artigercek.com/haberler/khk-li-polisin-karantina-hucresinden-cenazesi-cikti-plastik-sandalyede-olum

4 yıl tutuklu kaldığı cezaevindeki karantina hücresinde plastik sandalyenin üzerinde hayatını kaybettiği ortaya çıkan KHK’lı polis Mustafa Kabakçıoğlu’nun ölümüne ve öncesinde cezaevi yaşamına ilişkin detaylar ortaya çıktı. Gazeteci Sevinç Özarslan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle cezaevi yönetimine defalarca dilekçe yazan, ancak sonuç alamayan Mustafa Kabakçıoğlu’nun ölümüne ilişkin detayları yazdı.

Cenaze fotoğraflarını da yayınlayan Sevinç Özarslan, “KHK’lı polis Mustafa Kabakçıoğlu, 4 yıl tutuklu kaldığı cezaevindeki karantina hücresinde plastik sandalyenin üzerinde böyle can verdi: Başı arkaya düşmüş, tırnakları morarmış, elleri bacaklarının üzerinde oturur vaziyette” dedi.

Sevinç Özarslan’ın Patreon’da yayımladığı yazısı şöyle:

KHK’lı komiser yardımcısı Mustafa Kabakçıoğlu, 29 Ağustos 2020’de Gümüşhane Cezaevindeki karantina hücresinde hayatını kaybetti.

İşte 44 yaşındaki ihraç polisin öldüğü gün çekilen olay yeri fotoğraflarına, cezaevi doktoruna yazdığı son dilekçesine ve 4 yıldır tuttuğu günlüklere ulaştık.

Kabakçıoğlu’nun plastik sandalye üzerinde can verdiğini gösteren fotoğraflar, yaşamak zorunda bırakıldığı kötü şartları da gözler önüne seriyor.

GARDİYANLAR BULDU

Gardiyanlar, 29 Ağustos 2020 sabahı 05.45’te hücrenin bahçe kapısını açtıklarında KHK’lı komiser Mustafa Kabakçıoğlu’nu sandalyede tek başına oturur vaziyette ve başı arkaya düşmüş şekilde bulduklarını söyledi. Fotoğraflarda Kabakçıoğlu’nun başı arkaya düşmüş, tırnakları morarmış, elleri dizlerine paralel bir şekilde oturur vaziyette görülüyor. Siyah tişörtünün üzeri ise tozlu. Kurum doktorunun aktardığına göre Kabakçıoğlu’nun 02.00-03.00 arasında öldüğü tahmin ediliyor. Gece ne yaşadığı bilinmiyor. Acil butonuna basıp basmadığı bir muamma. Sandalyede ölüp ölmediği ailesi tarafından şüphe ile karşılanıyor.

Olay yerine ait çekilen fotoğraflarda Kabakçıoğlu’nun yaşamak zorunda bırakıldığı kötü ortam da görülüyor. Merdiven altında bir yer yatağında yatmak zorunda kalan Kabakçıoğlu’nun kaldığı hücrenin duvarlarının boyaları dökülmüş, mutfak kısmı ise oldukça bakımsız durumda. Kabakçıoğlu’nun yatağının hemen kenarında tüm hücrenin kullandığı alaturka tuvalet var.

KARANTİNA HÜCRESİNDE 9 GÜN TEK BAŞINA

Astım hastası olan Kabakçıoğlu, 2017’de cezaevindeyken şeker hastası da oldu. Hücrede iki kez düşüp şuurunu kaybetti. Birçok kez dilekçe yazıp hastaneye gitmeyi talep etti. Bu süreçlerde hep hak ihlalleriyle karşılaştı. (Yarın yayınlayacağımız günlüklerinde bu hak ihlallerine yer vereceğiz.)

20 Ağustos 2020 Perşembe günü ise öksürüğü arttığı için Corona şüphesiyle karantina hücresine kapatıldı. O gün aynı zamanda eşiyle son konuşmasını yapmıştı. Genç komiser yardımcısı 9 gün boyunca tek başına D-2 hücresinde yaşadı. O hücresinde sabaha kadar öksürdüğü ve hayatını öyle kaybettiği iddia edilmişti. Öldüğü gün Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılan test sonucu negatif çıktı. Korona şüphesiyle kapatıldığı hücresinden cenazesi çıktı ancak Coronavirus kapmadığı kayıtlara geçti.

SON DİLEKÇESİNİ ÖLMEDEN 2 GÜN ÖNCE YAZDI

Mustafa Kabakçıoğlu son dilekçesini ölmeden 2 gün önce, 27 Ağustos 2020’de yazdı. Ağzı ve ayağı uyuştuğu için kalem tutamayan ve sağlık durumunu güçlükle kayda geçirdiğini ifade eden Kabakçıoğlu, verilen ilaçların yan etki yaptığını söylüyor. Ağzında ve bacağında aşırı şişme olduğunu ifade ediyor ve adeta öleceğini haber veriyor:

‘HİÇBİR İŞLEMİMİ YAPAMIYORUM’

“Vermiş olduğunuz ilaçları düzenli olarak kullanmaktayım. Ancak ilaçların yan etki yaptığını düşünüyorum. Özellikle sol ağzım, sol bacağımda aşırı ŞİŞME oldu. Yürüyüş ve konuşma sıkıntısı yaşıyorum. Bu dilekçeyi yazarken kolumda uyuşukluk yaşıyorum. Bel altı hareket özgürlüğümü sağlayamıyorum. Hiçbir işlemimi yapamıyorum. Saygılarımla arz ederim.”

Dilekçede kurum doktorunun da notu görülüyor. Dr. S.Y. notunda hastayı sevk ettiğini söylüyor ve muhakkak hastaneye götürülmesini öneriyor: “Dahiliye sevkini yaptım. İleri tetkiklerle değerlendirilmesi gerektiği kanaatindeyim. Sevke gitmesini muhakkak öneriyorum. Ayrıca dün sevk ve reçete yazdım. İlaçları da kullan.”

Ancak doktorun bu notu, Kabakçıoğlu’nun ölümünden önce mi yok sonra mı düştüğü belli değil.

———————————————————————————-

Bu olay ve birçok benzer olayın failinin bu terör çetesi olduğunu sanıyorum. Beyne uyguladıkları gama dalgasının niteliğine göre kimi delirtiyor, kimin intihar ettiriyor , kimini kalp krizi ile öldürüyorlar.

blogumu sadece chrome ile düzenleyebilyorum. neden opera çalışmıyor.

Published in: on 26/02/2022 at 15:07  Yorum Yapın  

The URI to TrackBack this entry is: https://marsgezegeni.wordpress.com/2022/02/26/seto-yargisiz-infaz-teror-ekibi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Yorum Yaz: (email ve isim yazma zorunlu değildir)